Rulewave

Website redesign
01

Introductie

Rulewave is een logistiek bedrijf met een grote passie voor supply chain. Hun persoonlijke benadering naar klanten onderscheidt hen van hun concurrenten. Met een moderne en strakke stijl hebben we samen met de video en fotografie van RocketOne geprobeerd om Rulewave een website te bieden die opvalt in de online logistieke markt.

ROL
UX Design
UI Design
Web Development
Prototyping
Klant
Rulewave
Bedrijf
RocketOne
02

Voor & Na

Zoals je ziet heeft de website een grote transformatie ondergaan. op de live website wordt de bedrijfsvideo - gemaakt door RocketOne - als achtergrond getoond.

03

Styleguide

Naast de blauwe merkkleur hebben we de eigentijdse oranje kleur toegevoegd. Kleur wordt gebruikt om de verschillende onderdelen van de website van elkaar te onderscheiden. Daarnaast hebben we gekozen voor sans serif als typografie om de moderne stijl te benadrukken.

kLEUREN
Bright Blue
#00ADF1
Bright Orange
#FF7F00
Dark Blue
#071D2E
White
#FAFAFA
Typografie
Buttons
Button
Button
04

Sitemap

Om een totaaloverzicht te krijgen van de pagina's die gemaakt moesten worden, hebben we een sitemap gemaakt. Op deze manier konden we de verschillende pagina's op de website structureren en organiseren.

05

Responsive

Of gebruikers de website nu op desktop of mobiel bezoeken, deze is gemaakt voor alle schermformaten. Hierdoor is de website toegankelijk op alle apparaten.

Bekijk de live website