Lieke Vermeulen

Portfolio website
01

Introductie

Lieke kwam bij mij met de vraag of ik voor haar een portfolio kon maken waarin bezoekers niet alleen haar werk als professioneel fotograaf konden zien, maar ook kennis konden maken met haar werk als ontwerper tijdens haar studie industriële vormgeving. Omdat dit twee totaal verschillende werkvelden waren, zocht ze naar een duidelijke manier om dit apart te laten zien in één website.

ROL
UX Design
UI Design
Web Development
Prototyping
Brand Identity
Motion Design
Klant
Lieke Vermeulen
Bedrijf
Freelance
02

Landing

03

Sitemap

Om een totaaloverzicht te krijgen van de pagina's die gemaakt moesten worden, hebben we een sitemap gemaakt. Op deze manier konden we de verschillende pagina's op de website structureren en organiseren.

04

Kleuren

Om de twee portfolio's goed te kunnen onderscheiden, hebben we gekozen voor twee verschillende kleurenpalletten.

Designer for communication
#191C22
#3D4045
#F2AB00
Photographer
#F7FAFA
#E7EDED
#181A1F
05

Visueel ontwerp

lieke vermeulen

"Voor een re-design van mijn portfolio heb ik Doortje benaderd omdat ik goeie ervaringen had met eerdere samenwerkingen en onder de indruk was van eerder werk wat ik van Doortje heb gezien. Doortje is een creatieve, gedreven web designer die het beste resultaat uit een project wil halen. Ze denkt mee in het proces en vind gemakkelijk fijne oplossingen waar nodig. De communicatie met Doortje is fijn verlopen en ook over het eindresultaat ben ik erg tevreden. Kortom: Doortje is volledig te vertrouwen in het opleveren van een prachtig re-design en een fijne samenwerking."

Bekijk de live website